Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Les Tres Creus a la Mola d'Estat (Muntanyes de Prades)

20 d’octubre del 2012

SUSPESA LA 2ª ETAPA DELS CAMINS DE

TRAMUNTANA


Malgrat que hem estat esperant fins a última hora, finalment hem hagut de suspendre la segona etapa dels Camins de Tramuntana, prevista per a demà diumenge, EL Port de la Selva - Colera, com a conseqüència de les previsions meteorològiques.
Segons l'Institut Meteorològic de Catalunya, la predicció per diumenge és de fortes precipitacions arreu de Catalunya, especialment a la costa i al quadrant nord-est:
 
"S'esperen precipitacions generals, si bé al llarg de la jornada es faran més disperses. Seran d'intensitat moderada i sovint forta (entre 20 i 40 mm en 30 minuts), si bé durant la primera meitat de la jornada podran ser torrencials al litoral, prelitoral i quadrant nord-est (més de 40 mm en 30 minuts).
Freqüentment aniran acompanyades de tempesta. Acumularan quantitats abundants en general, si bé localment podran ser molt abundants o extremadament abundants (entre 100 i 200 mm en 24 hores), sobretot al litoral, prelitoral i quadrant nord-est."
 
Aquesta 2ª etapa queda ajornada per al diumenge, dia 18 de novembre. En lloc de la 3ª etapa, es farà aquesta segona, i així successivament. Podeu consultar el programa de sortides actualitzat a la pàgina central del blog, dins la columna "seccions d'interès".

Tots els inscrits en aquesta 2ª etapa, queden automàticament inscrits per al dia 18 de novembre. Si algú no pot fer l’etapa aquell dia, a la secretaria del CET se li abonarà la inscripció. Perdoneu les molèsties i esperem la vostra comprensió.
 
 
La Vocalia de Senders.