Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Cim de la Roca Falconera (Parc Natural de la Serra de Montsant, El Priorat)

12 de juny del 2015


SENDERS DE GRAN RECORREGUT
 
  
La Vocalia de Senders engega aquest setembre un nou projecte d’excursionisme per a les dues properes temporades de senders. En el marc de la commemoració del Tricentenari del desenllaç de la Guerra de Successió a Catalunya, la Vocalia de Senders inicia un projecte basat en la ruta dels Senders del 1714, impulsada per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un recorregut pels escenaris més destacables de la Guerra de Successió (1702-1714) que suposà la fi de l’estat català, de les seves institucions i les seves llibertats; llocs emblemàtics carregats d’un gran simbolisme, que tenen un excepcional interès patrimonial i paisatgístic, i que ofereixen una variada oferta cultural i d’oci al seu voltant. L’objectiu de la ruta és relligar-los en un sol itinerari, aprofitant la xarxa oficial de senders homologats que ja existeix a Catalunya. El total d’aquest projecte de la Vocalia de Senders suma uns 500 kms. en dos traçats ben diferenciats i amb el propòsit de posar en valor, una vegada més, l’excursionisme i el coneixement del país.
 
 
 
 
Per celebrar el Tricentenari de la Guerra de Successió a Catalunya i poder lluir encara més aquest projecte de senders basat en la ruta dels Senders del 1714, la Vocalia de Senders ha posat a la venda, per a tots els socis de l’Entitat, la Samarreta dels Senders del 1714 al preu de 10,- euros/unitat.
Si voleu una samarreta com la de la imatge, o vàries, inscriviu-vos a secretaria. Durant tot el mes de juny us podeu inscriure a secretaria, especificant nom, telèfon de contacte, quantitat de samarretes i les talles. Per fer-ho més fàcil, a secretaria hi haurà mostres de cada talla d'aquestes samarretes perquè pogueu veure com són i emprovar-vos-les.
A partir del mes de juliol, un cop confeccionada la llista d'inscrits, el Centre Excursionista farà la comanda de les samarretes a la FEEC i us comunicarà que ja podreu passar a recollir la vostra samarreta. A la vegada se us farà entrega d’un díptic dels Senders del 1714.