Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Les Tres Creus a la Mola d'Estat (Muntanyes de Prades)

19 d’octubre del 2016

 
VOLS UN POLO TÈCNIC DEL GR 1?
 
Benvolguts socis i caminaires!
 
Com molts de vosaltres ja sabeu, la vocalia de Senders engega una nova aventura a partir del setembre: el sender de Gran Recorregut GR 1, El Sender Transversal de Catalunya (Empúries - El Pont de Montanyana), tot travessant Catalunya de llevant a ponent en dues temporades -igual que hem fet amb la Ruta dels Senders del 1714-, la primera temporada (2017-2018) anirem des de l'Escala fins a Sant Llorenç de Morunys; i a la segona (2018-2019) arribarem al Pont de Montanyana, entre el Pallars Jussà i l'Alta Ribagorça, poble limítrof amb l'Aragó.
 
Per celebrar aquesta nova aventura del GR 1, i especialment per premiar els companys més col·laboratius, més participatius en les nostres activitats de la vocalia de Senders, hem decidit fer uns polos tècnics amb un disseny de qualitat, amb la referència del recorregut, el logotip del GR 1 i l’escut del Centre Excursionista. En podeu veure una mostra a la imatge.
Si esteu interessats en adquirir un polo del GR 1 com aquest, o més d'un, a partir del dijous, dia 22 de juny, i fins al 21 de juliol, podeu passar per secretaria i demanar-lo. A secretaria hi haurà les mostres amb les 5 talles (S, M, L, XL, XXL) on us el podreu emprovar.
El preu dels polos serà de 10,- euros per als socis de l'entitat i de 14,- euros per a la resta, amb excepció dels companys que han participat en aquesta temporada de senders (2016-2017), que tindran un preu especial per la seva contribució en les nostres caminades:
 
 
• per als que hagin fet 10, 11 ó 12 etapes aquesta temporada, el polo serà gratuït, com a regal de la Vocalia de Senders
• per als que hagin fet 7, 8 ó 9 etapes, el polo tindrà un preu de 3,- euros
• per als que hagin fet 4, 5 ó 6 etapes, el polo tindrà un preu de 6,- euros
• per als que hagin fet 1, 2 ó 3 etapes, el polo tindrà un preu de 9,- euros

Els polos s'entregaran a la secretaria del Centre a partir del mes de setembre. Tots els companys que facin la inscripció de la primera etapa del GR 1 se'ls entregarà en aquell moment (la inscripció quedarà oberta a partir del 4 setembre).



Important: si vols un polo com el de la imatge, no deixis passar aquesta oportunitat. Passa per secretaria i fes la inscripció, fent constar nom, telèfon de contacte, quantitat de polos i les talles. Tens temps fins al 21 de juliol, després ja serà tard...