Afegeix-me a Favorits!

<b></b>
Les Tres Creus a la Mola d'Estat (Muntanyes de Prades)

4 de gener del 2017




 
 
 
 
 
Estimats socis!  
 
Hem creat un canal de Telegram de la Vocalia de Senders per fer-vos arribar la informació puntual de totes les activitats que fem i d'altres qüestions que ens semblin rellevants, i des d’on us podeu descarregar tota la documentació que volgueu de la nostra secció (documents PDF, fulls de ruta, tracks GPS, fotos, etc...), i també informacions del Centre Excursionista.
Si esteu interessats en el nostre canal, només heu de seguir les següents instruccions:


1. Instal·lar, si no la hi teniu ja, l’aplicació Telegram al vostre telèfon mòbil. Podeu fer-ho des de la botiga d’aplicacions del vostre sistema.
2. Fer-la operativa: l’haureu d’executar per 1a vegada i seguir les instruccions que us aniran apareixent a la pantalla. Són molt senzilles.
3. Accedir, des del vostre telèfon mòbil, al següent enllaç:
https://t.me/vocaliadesenders
4. Clicar el botó verd que diu "View Channel" ("Abrir canal"; pot ser que ho tingueu en algun altre idioma). Aquest botó activarà laplicació Telegram i us demanarà que us uniu al canal.
5. Clicar el botó que us sortirà a la part baixa de la pantalla, dins de l’aplicació Telegram, i que dirà "Join" ("Unirme"; també és possible que us ho digui en algun altre idioma).



Un cop tingueu instal·lada l'aplicació Telegram al vostre mòbil i us hàgiu unit al nostre canal, també el podreu obrir via web al vostre ordinador (sense haver d’instal·lar res), accedint a l’aplicació web del programa des d’aquest enllaç: https://web.telegram.org